Stockholm

Hej på er! Jag och familjen kom fram till Stockholm vid 1-tiden och jag har hunnit med att träffat Vendela som bor här och lunchat med henne på stan, supermysigt! Var med henne i några timmar och sen åkte familjen hem till Lotte som är vår familjekompis och hennes sambo och åt. Jättemysigt och supertrevligt det också. Nu är vi påväg till flygplatsen för att sova där och tidigt imåm bitti går planet till Itaaalien! Ska bli så himla mysigt med några dagar i Rom, kommer hem igen på fredag! Hoppas ni får ett bra lov, kramis! :) 
               
                


Min vardag | | En kommentar |

Karlskrona och Kenza

 
Hej på er! Vilken dag! Är helt sluut. Först var det ju skola då som är såå stressigt just nu, vet inte riktigt hur jag ska klara av allt eftersom jag åker bort över lovet och det är hur mycket som helst efter det, menmen det löser sig nog! Efter matteprovet som var sista lektionen så hämtade mamma upp mig, Hannah och Sanna och så åkte vi till Karlskrona. Mamma mötte upp mormor och vi andra gick och käkade och sen så hade de ett event i en galleri där Kenza var och pratade mode och lite så och så fick man ta kort med henne och prata. Hon var såå snygg, verkligen minst lika snygg som på bild. Blev lite depp där ett tag, haha. Men så trevlig var hon! Nu är jag supertrött och ska nog snart sova, kramis! :) 
Bilder/Collage | | Kommentera |

torsdag 24 oktober

               
                
Lite mobilbilder i från veckan 
 

God morgon!
Sjukt att det redan är torsdag. Veckorna går såå fort! Skönt att det bara är en dag kvar till höstlov i alla fall. 
Förutom att jag är superstressad av allt plugg vi haft innan lovet och som kommer efter lovet så var jag på fotbollsmatch Kalmar FF-Djurgården med Elin i måndags. Hon var så snäll och bjöd med mig!  Supermysigt var det, vi satt och värmde oss med filtar som ni ser på bilden. Tyvärr förlorade Kalmar men det var jättekul ändå. 
Nu i några dagar har det varit matmarknad här i Kalmar med mat från olika länder som jag tycker är jättemysigt så igår var jag där två gånger. Först på håltimmen med Hannah, Josse, sanna och Julia och kikade och blev typ sugen på allt, men hade inte med mig pengar. Sen på kvällen fick jag och mamma ett ryck att åka dit och handla lite gott! 
Idag väntas matteprov och efter det så är allt plugg klart för den här veckan, skööönt! Vi hörs! 
 
 
 
 
Min vardag | | Kommentera |
Upp