HOME

 
I'm home!! För bara några veckor sedan trodde jag inte att jag skulle sitta på planet hem i fredags. Bestämde mig för att hälsa på hemma då många av mina vänner skulle hem till Sverige eller ha vänner där. Tänkte: varför inte? Och ångrar det inte en sekund. Känns så skönt att va hemma för ett tag och träffa alla! Det roliga var att knappt ingen visste, bara mamma och Linnea så har överraskat de flesta!
 
 
Fick äntligen äta god ost och vin i fredagskväll! På kvällen drog jag och Julia till Söderport där de hade technokväll, kanske inte riktigt vår grej men kul var det!
 
 
Igår åkte vi till Ronneby och träffade mormor och Christer. Vi åt lunch, fikade och gick en promenad i det härliga vädret! På kvällen var det utgång som gällde och fick träffa en massa jag inte sett på ett tag. Förfesten var så rolig! 
 
 
Idag har vi varit hemma hos farmor och farfar och fikat. Så himla mysigt att sitta i solen och äta farmors goda kakor! Var så himla kul att se farmors reaktion över att se mig. Efter fikan åkte vi ut till skogen och kollade på blåsipporna. Svensk vår är så fin! 
 
Ska bli så mysigt att träffa vänner nu i veckan och hänga med familjen! 
Livet som au pair | |
Upp