BRIGHTON

För några veckor sedan bokade jag och Hanna N en dagstripp till kuststaden Brighton. Vad vi inte visste då var att vi hade sån jäkla tur att vi bokade in en helt perfekt dag med strålande sol hela dagen. Igår bar det alltså av till Brighton och staden bjöd på strålande sol hela dagen, kunde inte blivit bättre. Att få se hav igen var magiskt. Är ju bortskämd med det hemifrån. Vi sammanfattar Brighton med Fish & Chips, möhippor och fiskmåsar för det kunde man se över allt, haha. Nej men det var en riktigt bra dag! 
 
Här hade vi precis kommit fram och gick mot vattnet. Vi blev helt lyriska när vi såg det! 
Härlig utsikt ändå! Kändes nästan som vi hamnat i ett annat land, vattnet var så blått/turkost 
Hanna påväg ner till stranden. Vi hade tur som kom ganska tidigt för då var det ej så mycket folk. Sen var det fullspäckat av folk över allt! 
Beachen, wooow sa vi ett x antal gånger 
Vi var lite småhungriga så satte oss och beställde in lite och åt with a view så att säga 
Vandrade vidare längst den milslånga (kändes det som) strandpromenaden. Fanns massa restauranger, caféer och små shoppar
Vi gick sedan upp mot staden igen och kikade runt, så mysigt! 
Ett besök i Pavilion Gardens, en fin liten park med ett ståtligt museum
Vi gick vidare till "The Lanes" som är smågator där de har massa små inredningsbutiker och en massa vintage och sååklart en massa caféer. Såg en del veganska/vegetariska, nice! 
Strolling, i mina nya och balla solisar! Köptes för 8 pund från ett stånd på gatan. Letat efter spegelglas läänge och hittade äntligen en modell som passar mig. Värt! 
Vi hittade en sidogata med massa grafitti
Vi gick sedan igenom staden mot vattnet igen
För det var dags för lunch ute på piren, fish & chips såklart! Även den med en gaaanska så okej vy 
Längst ute på piren ligger ett tivoli
Kolla vattnet! Är vi verkligen i England? 
Vi gick sedan och satte oss vid stranden och Hanna tog ett dopp, vågat! Hon sa att det troligtvis var runt 16-17 grader, liiite för kallt för min del 
Vi gick sedan och köpte glass! 
Och gick en promenad och hamnade lite ovanför basketplan där vi stod och spanade ett tag 
Vi köpte sedan en cider (svensk såklart) och tog med och satte oss på stranden och bara njöt innan vi tog tåget hem. Denna dagen får 10/10 som ni säkert kan förstå!
 
Livet som au pair | |
#1 - - Anonym:

Wow! Vilket ställe!!!

Upp