Den klassiska 2013-listan

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, absolut! Bland annat så åkte jag utomlands för första gången med vänner, hoppas på att få göra det i sommar igen! Såg Justin Bieber och såg på One Direction i London. 

 

Hur har ditt 2013 varit? Tycker att 2013 har varit ett väldigt bra år faktiskt, både lite upp och nedgångar men som jag minns det så är jag väldigt nöjd faktiskt. Har gjort mycket roliga saker som fått mig glad och att må bra. 

 

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Det är ju svårt att säga men det kan ju alltid bara bli bättre, så varför inte? 

 

Blev du kär i år? Njaa, inte kär direkt. 

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Oj, har så svårt för att komma ihåg datum men måste nog vara 10:e augusti, 15:e mars och 24:e oktober. 

 

Vad är din största framgång 2013? Haha, jaa framgång och framgång, vet nog inte direkt om jag haft någon direkt framgång. Beror helt på vilket sätt man menar. 

 

Bästa köpet? Oj, gud så svårt! Kommer knappt ihåg vad jag köpt men det måste nog vara bland annat mina Johnny Bulls och resan till turkiet. 

 

Vad spenderade du mest pengar på? Måste nog säga kläder och fika där <3 

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja verkligen, alla fina människor jag har omkring mig och allt skratt, som jag skrattat när jag tänker efter. 

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Get lucky- Daft Punk, Miss Decibel- Medina, You make me- Avicii och massa mer! 

 

Vem har du umgåts med mest? Hmm, i början av året så Maja men sen har det blivit mycket med Hannah och Sanna men även andra fina! 

 

Bästa minnet från 2013? Nyår i Sri Lanka, det var helt magiskt! (räknas det som 2013?) min födelsedag, alla resor och alla härliga sommarkvällar! 

 

Har du haft ett förhållande under 2013? haha, nej! 

 

Vilka platser reste du till under 2013? Sri Lanka, London, Turkiet, Italien 

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Hmm, inte dirket något jag kan komma på, men lite kärlek hade ju inte skadat tills nästa år. 

 

Vad önskar du att du gjort mer? Det första jag kan komma på här är plugga, usch har varit alldeles för dålig på det det här året, i alla fall nu på höstterminen. 

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Lagt energi på människor som inte förtjänar min energi. 

 

Favoritprogram på tv? Har verkligen knappt kollat på tv alls i år men svenska hollywoodfruar är ju alltid en favorit. 

 

Största musikaliska upptäckten? Oj, kanske Kim Cesarion, har är grym!  

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Då gick jag och fikade med mina fina vänner efter skolan och sen på kvällen så var det middag hemma hos mig med släkt och Maja. 

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Det tror jag nog det finns! 

 

Vad fick dig att må bra? Det klassiska svaret får det väl bli, min familj och mina fina vänner samt en del andra härliga händelser! 

 

Vem saknade du? Ingen speciell direkt 

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014: Försöka ha så roligt som möjligt, gör spontana och roliga saker som får dig (mig) att må bra! Umgås med dina nära o kära och ta vara på all tid! Slösa inte energi på personer som inte förtjänar den. Försök prioritera skolan lite mer, hehe. Tänk inte för mycket, utan bara kör på! Go with the flow! 

 

Q/A | | Kommentera |
Upp