stockholm ❤️

               
                
                
                
 
Hemma igen från några superbra dagar i Stockholm! Så skönt att komma iväg några dagar ibland. Har i alla fall haft det jätteroligt med mina fina vänner. Gått på stan, shoppat, skrattat, myst, fikat, ätit och massa annat. 
Samma dag som vi kom fram hade devote.se ett event på Lager 157 i Haninge som vi åkte på. Det fanns superfina kläder där och jag fick med mig en blus därifrån. Där och påvägen hem lärde vi känna två supersköna tjejer, Mathilda och Andrea. Kommer sakna dom så hoppas verkligen att dom kommer och hälsar på i Kalmar, skulle vara så roligt! 
På fredagen så shoppade vi mest hela dagen och på lördagen träffade vi Andrea för lunch, lite shopping och häng på stan och en fika. Tyvärr jobbade Mathilda vilket var lite synd eftersom vi skulle åka hem dagen efter. I går så åt vi frukost på ett fik i Gamla stan, vi satt ute på uteserveringen och det var såå himla mysigt! Innan vi åkte hem så mös vi runt i Gamla stan. Har varit några superhärliga dagar och vill tillbaka så fort det går! Nu ska jag vila lite och sen ta tag i plugget, vi hörs! :) 
 
 
 
Bilder/Collage | | Kommentera |
Upp