Bath & Burford

 
 
Sista dagen i England var så himla mysig. Vi började med ett besök i staden Bath som var hur fin som helst. Där åt vi en god frukost i solen på ett torg. Vi åkte vidare och på vägen stannade vi i några fina små byar. Till slut kom vi fram fill Burford som ligger i distriktet Costwolds. Såå himla mysiga gator med massa söta butiker och restauranger. Vi bodde på ett så himla engelskt B&B. Vi åt även en supergod lunch på en pub mittemot. Delade på en sallad och en ostbricka med tillbehör. Som sagt, en himla bra dag. Dagen efter var det bara att gå upp tidigt och åka mot London Gatwick för att flyga hem. 
 
Nu är vi hemma igen och är så tacksam för att ha få gjort den här lilla roadtripen med min kära mammi. Englands landsbygd har verkligen överraskat mig. Såå himla fint och mysigt överallt. Vilka ställen vi sett alltså! Har varit riktigt kul att göra denna typ av resa. 
 
Nu är jag också tillbaka till Sverige för gott igen. Kommer bli en rejäl omställning känner jag redan nu, kommer ju på något sätt börja om livet här igen. Men jag vet att jag snart är inne i det och att det kommer bli bra. 
 
Min vardag | |
Upp