long time no see

 
Heeej! Nu var det länge sen sist. Har fått så många önskemål om att börja blogga igen, känner pressen lite haha. Ser att det är en del som fortfarande kikar in trots den dåliga uppdateringen, kul! Senast var ju innan jullovet precis. Hade i alla fall ett såå himla bra lov. Träffade en massa fina människor, umgicks med familjen, firade jul och nyår och njöt verkligen utav att bara vara ledig. Har även hunnit fixa mina naglar på salong. Gelenaglar blev det och det känns så himla fräscht!
Just nu är det rätt fullt upp, inlämningar i stort sett varje ämne och körkortslektioner och teoriplugg, sen ska man hinna leva där i mellan också. Är mindre än två månader kvar tills jag fyller 18 nu och skulle verkligen vilja få körkortet tills dess så det är intensivplugg som gäller nu. 
Både idag och i går har jag varit ledig från skolan eftersom det brann där i onsdagskväll, rätt sjukt. Sånt man alltid gått och skämtat om och så bara händer det. Mindre kul att skolan har blivit rökskadad men tackar inte nej till lite oväntat ledighet. Ikväll är det fest som gäller! Vi får väl se om det här med bloggningen håller i sig, ha det så bra! 
Bilder/Collage | | Kommentera |
Upp