Sydafrika 31/12

Gott nytt år på er!!
Hoppas att ni har haft en bra nyårsafton hittills. Och ikväll blir det väl säkert massvis med raketer?
Vi är just nu på hotellet och vilar upp oss lite tills ikväll och har tagit ett skönt svalkande dopp i poolen, det är jättevarmt idag och nästan vindstilla. Vi ska åka in till Kapstaden och äta lite senare och sen se på raketer vid tolvslaget. Det blir nog mysigt. Vi har redan varit i Kapstaden tidigare idag och strosat runt i värmen.

Och gissa vad vi gjorde? Vi åkte en helikoptertur. Der var så otroligt häftigt och det går knappt att beskriva hur kul det var. Jag har åkt flygplan massvis med gånger men aldrig helikopter, och det går inte riktigt att jämföra. Jättehäftigt var det! Är väldigt glad över att ha gjort det. Det var en härlig känsla när man väntade på att få gå till helikoptern, det blåste och lät "helikopterljud, ni vet" och så gick man och hukade och hoppade in. På med hörlurar och mikrofon och så väntade vi på att få åka upp. Och vips så var vi uppe, vi hann knappt reagera.
Ja, det var verkligen en upplevelse.
Nu ska jag strax ta och göra mig i ordning tills ikväll. Vi hörs imorgon antar jag.
Kraam!♥

Blev inte så många bilder från idag. Hade tänkt och ladda upp en video när vi satt inne i helikoptern eftersom det inte blev några bilder därifrån som blev bra men internet är så segt och så tror jag att filmformatet är för stort tyvärr.


Resor | | Kommentera |

Gott nytt år!

              

Hoppas att ni får en riktigt härlig kväll full med fina raketer och god mat!  Jag är just nu i Kapstaden och hoppas på att få se massvis med raketer! GOTT NYTT ÅR!

(tidsinställt inlägg, bilder från 2009)
Min vardag | | Kommentera |

Sydafrika 30/12

Hallå!

Idag har vi åkt runt på lite olika vingårdar, det tycker mamma och pappa är roligt. Så Arvid och jag har fått hänga med. Men det var ganska okej ändå. Det var verkligen lyxiga ställen med fin miljö.
Vi har även stannat på lite olika ställen och myst runt och ätit. Det finns så himla många mysiga byar här med fullt av shopping.
När vi var påväg hem så rök det jättemycket framför oss och när vi körde närmre så såg vi att det var en stor skogsbrand i bergen. Husen var bara några hundra meter ifrån. Vi tyckte det brann i ett jättestort område men sen när vi körde runt berget så vara det ännu mera rök i ett ännu större område och där kunde man till och med se eld. Vi såg även helikoptrar som hällde vatten över för att släcka det. Jag hoppas att dom har kunnat släcka det. Som tur är bor vi ganska långt ifrån där. Så det ska nog inte sprida sig hit. Jag hoppas på att det regnar inatt för deras skull, så att elden kan släckas.
Imorgon är det nyårsafton. God natt! ♥
Resor | | Kommentera |
Upp