Pancake Day

 
I Sverige är det fettisdagen men här i England firar vi Pancake day! Jag och Hanna gick hem till Josefina tidigare idag och gjorde pannkakor. Var riktigt gott med hemmagjorda tunna pannkakor tillsammans med sylt och grädde. Hörde det ryktades om att de ville ha pannkakor till "pudding" här hemma ikväll så kanske får äta det igen. De använder alltså ordet pudding som efterrätt. 
 
Igår var jag riktigt krasslig och fick sluta jobba tidigare. Min värdmamma var så söt och sa att jag skulle gå och lägga mig och kolla film vilket jag också gjorde. Idag känns det som tur är lite bättre! Hoppas det går åt rätt håll. Har köpt mango tills ikväll då jag har babysit, tänkte äta det och kolla på Parneviks när jag lagt G. Låter som en bra kombo, eller hur? 
Livet som au pair | | En kommentar |

Semlor

Hej! Hela dagen har i stort sett spenderats på Oxford Street. Kanske inte favoritsysslan en söndag men med roliga vänner är det ändå bra. Mötte upp Hanna, Hanna, Josefina och Malin för en semla på Scandinavian kitchen runt lunchtid för en semla. Den var god men inte som hemma. Har ätit två och varit sådär nöjd varje gång så nu ger jag upp att äta fler. Jag hade egentligen tänkt att åka till Westfield sen men planen ändrades då Hanna frågade om vi vill följa med och äta middag senare med hennes tyska vän, så då bestämde jag mig för att stanna kvar i stan istället för att fördriva tiden. Fick med mig en väska och en kjol och nödvändigheter som strumpbyxor och bomullsrondeller, så jag är nöjd. 

Nu ska jag bara slappa resten av kvällen då jag inte är riktigt frisk. Dricker te med ingefära och honung och hoppas på förbättring. Och juste, fått lite sms om terrorattacken som IS planerat att göra här i Storbritannien, men don't worry. Mina värdföräldrar kollade nyheterna här och dom har inte ens skrivit om det här, så vi hoppas på det bästa! 

Livet som au pair | | Kommentera |

The Slug

 
Igårkväll var jag ute med Hanna och Hanna. Blev att vi hamnade i Fullham tillslut då våra två favoritställen ligger där. Blev lite att dricka på Elk och sedan dansade vi till stängning på The slug. Gillar man att dansa till musik som går att sjunga med i låttexterna är det dit man ska gå! 
 
 
Idag mötte jag upp Molly och Hanna för lunch. Vi alla tre var lite lagom trötta eftersom alla var ute igår och tur var väl det. Men det var mysigt att hänga lite. Blev en fräsch sallad och sedan avslutade vi med en kaffe. Ikväll har jag varit hemma hos Hanna och bara myst. Ska bli riktigt skönt att sova nu!
 
Livet som au pair | | Kommentera |
Upp