Anlänt till Limpley Stoke

 
 
Hej där! Inte blivit att jag fotat så mycket idag. Men vi vaknade i alla fall upp till sol idag! Yes tänkte vi, men blivit sämre sen under dagen. Men vi är glada för den studen vi fick. Vi började dagen med en båttur där man eventuellt kunde få se valar o delfiner osv. Vi åkte som i en speedboat och jäklar vad kul det var. Man bara satt och hoppade och skrattade. Tillslut fick vi även se några delfiner hoppa, så roligt! 
 
Annars har vi tagit en fika i solen, åkt mil efter mil med bilen, sett ännu fler fina landskap och på kvällen anlände vi till vårt hotell här i Limpley Stoke strax utanför Bath. Såå fint och mysigt här. Kolla utsikten från fönstret. Riktigt lantligt och fint. Vi gick och åt på den enda puben här i byn och nu ska vi strax sova. I morgon väntas en dag med nya äventyr!
 
Resor | | Kommentera |

St Just till Ilfracombe

 
Igår kom vi fram till Ilfracombe. Vårt sista stopp längt kusten. På vägen dit såg vi helt magiska vyer, stötte på lite kossor och försökte stanna i en jättemysig by som heter St Ives, var bara det att alla miljoner andra människor ville det också så fanns inte en enda parkering tyvärr. Var bara att åka vidare. Vi stannade i alla fall till en snabbis vid stranden och folk satt där och hängde och surfade. Så kul! Det blev sedan en middag när vi kom fram och ganska tidigt i säng. Det tar på krafterna att flänga runt men det är jätteroligt!
 
 
 
Resor | | Kommentera |

Gårdagen påväg till St Just

 
Igår var det ännu en regnig och grå dag. Nu är vi inte ens förvånade utan mer vana. Känns så tråkigt då vi inte får se allt i sitt bästa skede liksom men vad ska man göra? Igår lämnade vi Mevagissey och åkte vidare till Saint Michael's Mount där det ligger som ett slott på en höjd. Vi trotsade vädret och gick upp dit. Var så otroligt blåsigt, trodde jag skulle blåsa iväg flera gånger. Men det var häftigt där uppe och få gå in i slottet. Det är bebott en idag men den delen var privat såklart. Vi tog även en afternoon tea med kaffe istället haha. Hade turen och ha uppehåll just då så vi kunde sitta ute men i sista tuggan började det regna. 
 
Vi stannade även till "Lands End" där det var fantastisk utsikt över havet och fina stränder och sedan åkte vi vidare mot vårt hotell i St Just som är en liten by. Vi såg knappast någonting när vi kom dit för det var så dimmigt men efter vi ätit och skulle tillbaka insåg vi att vårt hotell ligger precis vid vattnet med hur fin utsikt som helst, haha. Där checkade vi in utan att ha någon aning om hur det såg ut runtomkring. Det var ännu en bra dag av roadtripen det!
 
 
Resor | | Kommentera |
Upp