mitt jobb

               
 
Idag har jag varit och jobbat som varje söndag på mitt underbara jobb! Kunde inte haft ett bättre jobba alltså! Att bara t.ex få en kram av alla varje gång man kommer och går är så underbart och sen är det så mysigt där också. Idag när det var rätt lungt så fick jag och Kelly fota lite bilder som ska vara med på deras hemsida på facebook. Jag älskar ju sånt så det gjorde jag med glädje! Det ni ser på bilderna kan ni mumsa på om ni kommer förbi Kläckeberga Lantcafé där jag jobbar. Det är afternoon tea där varje söndag fram till sista april! Sen blir det glasscafé där till sommaren! 
Ätbart | | Kommentera |

gårdagen

               
               
                
 
Vilken toppendag jag hade igår alltså! Jag hade ju ingen aning om vad Sanna, Julia och Hannah hittat på. Helt plötsligt satt vi på ett tåg där destinationen var Växjö! Vädret var underbart så det var jättemysigt att strosa runt där med mina fina vänner! Blev en hel del shopping, indisk god mat och sedan lite häng nere vid vattnet innan tåget skulle gå hem igen. När vi kom tillbaka till Kalmar åkte vi hem till Sanna där vi spelade spel, drack lite vin, skrattade, pratade och åt en huuur god middag som helst med grekiska grillspett, sötpotatis och grekisk sallad och sen en supergod efterrätt! Det märks att dom känner mig och vet vad jag gillar, haha. Alltså mina vänner är verkligen för gulliga, tänk att de fixat en hel dag bara för mig! Hade en så bra dag och är verkligen så tacksam för allt! 
 
 
 
Bilder/Collage | | Kommentera |

excited

               
 
Vilkeen underbar kväll jag hade igår! Fina Elin mötte mig på centralen, vi gick hem till henne och myste lite innan vi började laga hemmagjord pizza, såå gott blev det! Hela kvällen pratade vi nonstop, sånt är så härligt! Var så himla kul att catcha upp lite och på vägen till bussen så gick vi en mysig kvällspromenad. En bättre kväll helt enkelt! På bussen fick jag mig några skratt då bussen la av och fick stanna till då och då och gick som snabbast typ 10 km/per timme. Tog alltså 40 min att komma hem istället för 20, men det var en upplevelse i sig det, haha! 
Idag är en spännande dag! Mina vänner har lurat upp mig tidigt denna lördagsmorgon. När jag fyllde år fick jag en överraskning av dom så nu är dagen här. Har ingen aning alls om vad vi ska göra utan vet bara att jag ska vara borta hela dagen, detta ska bli så spännande!! 
Min vardag | | Kommentera |
Upp