Lazy...

Asså jag blir så irriterad på att det ska gå så länge mellan varje blogginlägg. Hur svårt får det vara liksom? Jag måste bli bättre. Kommer väl antagligen säga samma sak om 4 veckor igen...

Aja, nu är jag här och skriver i alla fall. Klockan är snart halv 6 och jag borde ta tag i mitt liv, dvs packa, städa rummet och plugga. Imorgon åker nämligen jag och min kära vän till Stockholm för att ha det allmänt bra och bara mysa runt.
Shoppade gjorde vi förra veckan då vi var lediga torsdag och fredag och bla tog en tripp till Växjö, så blir nog inte så mycket med det. På torsdagen så hade vi i alla fall en urmysig dag vid slottet och hamnen och solade, köpte med oss mat och glass och njöt av värmen.

Tyvärr så har det blivit lite kallare nu och har hört talas om snö, hoppas verkligen inte att det stämmer.
Juste, igår färgade jag mig blond igen, känns sådär faktiskt. Saknar det bruna nu, men saknade även det blonda när jag var brun så kanske ändrar mig. Oj, blev lite långt men nu vet ni lite i alla fall. 

             
             
             
             Bilder tagna med Iphone

Bilder/Collage | | Kommentera |

Sweet sixteen!

             
Fyller alltså sexton idag. Känns fett bra faktikst! Så nu får ni se upp ute på vägarna... Blev grattad imorse av familjen, mormor och bästisen, bättre kunde det inte blivit. Snart blir det fika och lite paket antar jag. Puss!
Hilda | | Kommentera |

Egypten

Asså jag fattar inte varför, men bilderna får verkligen jättedåååålig bildkvalité på bloggen. Jättetråkigt verkligen. Är supersvårt att plocka ut bilder ur alla jag har tagit men ni får dom här så länge så visar jag mer någon annan dag. Alltså det är så svårt att se hur det ser ut, bilderna gör sig verkligen inte rättvisa. Det var verkligen ett paradis. Hotellområdet är jättestort fullt med minihotell eller vad man ska säga som ni ser på bild 4. I hotellområdet så finns det 8 pooler som ringlar sig lite här och där och det är så fint! var svårt att hitta de första dagarna bara för att det var så stort men sen lärde vi oss. Vi låg alltid vid de poolerna närmast havet. Hotellet låg liksom på en höjd och gick man ner så fanns massvis av solsängar och snorkling direkt från brygga. Helt underbart!
Resor | | Kommentera |
Upp