FRESH GROUND

 
Har det ganska så lyxigt nu när barnen har lov. De var iväg över helgen fram tills igårkväll så var bara matlagning och bad igår. Kvällen spenderade jag hos Hanna N, kul och ses igen efter några dagar då hon haft sin mamma på besök. I morse gick jag och G till affären för att köpa lunch tills hans dagsaktivitet och sedan lämnade jag honom hos en kompis som han skulle åka iväg med.
 
Så i morse när all tvätt var klar åkte jag iväg till Clapham för att träffa Molly. Hon tog mig till ett supermysigt café. Jättebra priser, fina upplägg och himlans gott! Hade några mysiga timmar där! 
 
Haft en lugn och skön eftermiddag och snart väntas matlagning och så blir det babysit ikväll. Troligtvis kommer Hanna A förbi en sväng och håller mig sällskap. 
 
Livet som au pair | | Kommentera |

SUSHI SAMBA

 
Sushi Samba alltså, vilket ställe! Så glad att vi lyckades boka bord där, för det är inte är det lättaste att få bord. Tror varje helg fram tills juli var upptaget. Är ett väldigt  populärt ställe och nu förstår vi varför. Sushin var verkligen helt magisk! Vi satt och försökte äta så långsamt vi kunde och tog typ en bit var 5e minut, haha. Men vi ville verkligen inte kasta i oss, så vi njöt av det. Drinkarna var också supergoda och var väldigt fina. Utsiken var inte heller så tokig den och vi hade tur att få ett bord precis vid fönstret. Sushi Samba får helt klar 10/10! 
 
Livet som au pair | | Kommentera |

En väldigt bra helg

I lördags åkte Hanna A och jag till Richmond och hängde där hela dagen. Köpte med oss lunch och åt brevid Themsen. Vädret och sällskapet var super! 
På kvällen möttes vi sedan upp igen för lite middag i parken. Är verkligen så himla härligt nu när det är varmare att bara köpa med sig mat och sätta sig i en park. Plånboken blir glad också! Efter middagen åkte vi vidare mot Kensington Highstreet och mötte upp Julia och Molly, vilket bara blev en snabbis då planerna ändrades lite i sista sekund. Hanna och jag hamnade på en mexikansk bar i Chelsea med supergoda mojitos! 
Igår morse tog jag och Hanna A en pw in till Notting Hill. Målet var att gå till Fabrique och köpa svenskt kaffe och deras goda bullar. Så vi köpte med oss det, dom har verkligen de bästa kanelbullarna där! Vi gick sedan vidare mot Holland Park. Är så himla mysigt där! Efter ett tag där gick vi runt i Notting Hill och sedan vandrade vi hemåt. Blev en lång promenad igår men det var så varmt och skönt ute så var bara så härligt! 
På kvällen var det äntligen dags för Sushi Samba som jag och hanna bokade för tre veckor sedan. Kommer ett annat inlägg med det! Efter Sushi Samba satte vi oss i alla fall på en bar och sedan mötte vi upp Carro, Julia, Tess och Lovisa för utgång på Cargo i Shoreditch. En väldans bra kväll! Fick sovsällskap av Hanna i natt och vi sov verkligen ut i morse vilket behövdes. Nu har hanna gått hem och det blir en lugn och slapp dag idag för mig (är bank holiday här så vi är lediga) och sen ikväll ska vi mötas upp igen för tacos hemma hos mig då min värdfamilj är iväg! 
Livet som au pair | | Kommentera |
Upp