RoadtripIgår var planerna att vi skulle åka med en färja ut till en ö som ska vara jättefin. Trots att vi var tidiga tid så var det typ en miljon människor som också skulle dit och biljetterna tog slut. Så det var bara att tänka om. Istället bilade vi ca drygt fem timmar med ett x antal felkörningar över till den karibiska sidan. ( vi bor på sidan där Atlanten är) Rätt lång men det är svårt att hitta på vägarna här då de är rätt dåliga vägbeskrivingar. Vi hade tänkt att åka dit en annan dag så vi passade på idag när vi inte kom med båten. På den karibiska sidan åkte vi alla fall till en strand som skulle vara "paradiset". Var väl kanske inget paradis just i mina ögon men visst var det fint! Var som en lagun och rätt klippigt. Där var vi en stund och sedan åkte vi vidare till en annan strand som var rätt lik den i går där vi fick se lite av solnedgången. Var kul att se lite av Puerto Rico under tiden vi åkte bil, eller vi såg rätt mycket då vi åkte i princip runt hela ön. Miljön varierar verkligen mycket här. Både regnskog, höga berg och djupa dalar, träsk, små byar & vackra stränder m.m. Idag är det nyårsafton, hoppas ni får en jättebra en och gott nytt år!!! 
Min vardag, Resor | | Kommentera |

Luquillo beachIdag tog vi bilen som vi hyr här till en strand en bit bort från där vi bor. Var en lugn och fin strand och gick man bara en bit runt en udde var det helt öde som ni ser på första bilden. Var verkligen helt galet fint där!! Kändes verkligen typiskt karibiskt! Efter vi varit där några timmar åkte vi runt till lite med bilen på olika ställen och till en annan fin strand. Snart ska vi äta och i morgon ska vi på ett litet äventyr! 
Resor | | Kommentera |

Back in Puerto Rico

Nu är vi framme i lägenheten där vi ska vara fram tills på lördag. En rymlig lägenhet med en stor balkong. Sitter där och bloggar nu. Är i ett mysigt hotell/lägenhets område vi bor. Vi har ju blivit serverade i en vecka på kryssningen nu gällande matlagning och städning osv så nu får vi fixa själva. Men är rätt mysigt det också faktiskt. Saknar faktiskt kryssningen, var så underbart där och man började känna sig som hemma till slut. Trodde inte att jag skulle gilla att kryssa så mycket som jag gjorde. Här i lägenheten tror jag inte vi kommer spendera så mycket tid då vi ska åka runt på lite olika äventyr. Har inte blivit någon solning eftersom vi tog oss hit i dag så i morgon hoppas jag på en dag med sol och bad. Vi hörs! :)

Förresten, kommer ni ihåg texten jag skrev om stress? Min kära vän tyckte jag skulle skicka in den till devote så sagt och gjort och idag publicerade devote den. Superkul! :) 
Resor | | Kommentera |
Upp