Helgen

 
Har som sagt haft Lydia och Julia här i helgen. Har i stort sett bara hängt med Lydia då Julia hälsat på en annan kompis här men i fredags umgicks vi hela dagen alla tre. Vi var bland annat i Camden och åt lunch. Fick även en försenad födelsedagspresent från de båda, en magiskt fin ring från Pandora. Blev så himla glad, de är för fina! 
 
 
I lördags rörde vi oss i de lite finare områdena som t.ex Chelsea och Knightbridge. Vi gick och drömde inne på Harrods och avslutade med en fika på Ladurée. 
 
 
I lördags kväll var det dags för utgång. Vi åkte hem till Julia i Tooting och förfestade med ett gäng härliga tjejer. Sedan blev det utgång på Inferno i Clapham. Var lätt en utav de roligaste utgångarna här i London. Var så glad att min dansbuddy aka Lydia var med också, saknat henne! 
 
 
Igår hängde vi i Shoreditch, åt lunch på matmarknaden där och så åkte vi vidare en sväng till Notting Hill. Där köpte vi med oss cupcakes från Humingbird Bakery som vi tog med oss hem till Queens Park och åt i parken. 
 
 
Vi fick en halvdag idag då jag är ledig fram till halv fem och Lydias plan går sent. Vi började därför dagen med frukost på Bob´s och så tog vi oss in till centrala London. Vi köpte med oss lunch som vi åt i Green Park och så satt vi där ett bra tag innan det var dags för Lydia att åka till flygplatsen. Har verkligen haft en helt underbar helg! Nu väntas i stort sett bara tre dagars jobb efter idag och sedan åker värdfamiljen iväg ett tag, då de har lov. 
 
 
 
Livet som au pair | |
Upp