Toppenväder och parkhäng

 
Äntligen är fredag och långhelg här! De tre senaste dagarna har bjudit på helt magiskt väder! Strålande sol och 27-28 grader. I onsdags mötte jag upp Molly för picknick och lite solande i Hyde Park. Superskön dag! Igår efter en pw med Hanna A gick vi hem till henne och solade på hennes bakgård. Hon bjöd även på en magisk fruktsallad till lunch som ni kan se på bilden! 
 
Och så idag då. Började dagen med att lämna G på skolan och sedan mötte jag upp Hanna A för en pw som slutade i intervaller. Fy, hatkärlek till det alltså. Men det var såå skönt efteråt. Vi var nöjda med vår insats så gick och köpte med oss frukost och satte oss i parken! Lite senare möttes vi i parken igen och då var även Hanna N och Karolina där. Massa prat och solande blev det! Blir mycket parkhäng här då det är enda sättet att komma ifrån huset om man vill hänga någon annan stans liksom. Men det är så himla mysigt! Parken var full av människor idag. Det enda tråkiga med att bo i en storstad som ej ligger vid hav/vatten är att det inte finns någonstans att bada... Lär bli en svettig sommar, haha. 
 
Annars då, barnen har gått på half term (lov) och ska vara lediga en vecka. Haft en så mysig eftermiddag med G. Vi var i parken, åt tacos ensamma ute i trädgården och sen har vi lekt ute och gjort ett insektshotell. Mycket bra dag och nu väntar babysit!
 
Livet som au pair | |
Upp